.

Mannen

In 1989 zagen we de geboorte van de nieuwe mannenwinkel in het voormalige pand van de Jamin, gelegen tegenover de vrouwen winkel. Hetzelfde unieke gevoel voor stijl en kwaliteit van materiaal en productie werd bij de samenstelling van de collectie hier ook vervolgd.

Tegenwoordig staat Annemarie Burges, dochter van oprichtster Hillie Molema, al enige tijd aan het roer van Look Out. En vooral mede dankzij haar oplettend en persoonlijk oog voor kwaliteit en sterke onafhankelijke inkoop kon de winkel in 2012 haar 40 jarig jubileum vieren.

Nu kun je na ruim veertig jaar gerust zeggen dat Look Out een van de meest originele, kleurrijke en creatieve multi-brand winkels van Amsterdam is.

Winkelen op afspraak met Annemarie is mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op

Paul Smith

stories-aw16-campaign-unisex-header-single_mens

Ontworpen in Nottingham en Londen, worden de Paul Smith collecties voornamelijk geproduceerd in Engeland en Italië, terwijl de gebruikte stoffen voornamelijk van Italiaanse, Franse en Britse afkomst zijn. De collectie is geheel vernieuwd en is in breed assortiment verkrijgbaar bij ons. Qua accessoires hebben wij een grote collectie shawls, sokken, hoeden en tassen.

Messagerie

Messagerie is een Italiaans kledingmerk geïnspireerd op jaren 60 en 70 iconen.

Messagerie

Hannes Roether

Hannes Roether is een Duits kledingmerk dat omschreven kan worden in donkere kleuren, vintage stoer en een tikkeltje slordig.

M_S_Outfit_1_19

Robert Collina

Roberto Collina is een Italiaans breimerk dat bekend staat om haar breisels in alle kleuren en vormen van hoogwaardige materialen.

Robertocollina

Transit

Transit is een Italiaans merk dat een totale collectie voert met donkere, zachte materialen en mooi verwerkte stoffen.

Transit

7D

7D heeft een kleine typisch Belgische kleding collectie; sober en mooi gemaakt.

Missoni

Missoni is een high-end Italiaans modehuis dat bekend staat om zijn kleurrijke brei ontwerpen. Het merk is opgericht door Ottavio (“Tai”) and Rosita Missoni in 1953. Wij verkopen sokken en sjaals in onze mannen winkel.

missonifeat

Numéro 10

Numéro 10 is een Italiaans leer merk waarvan wij prachtige tassen in onze collectie hebben.

numero10

Moma

Moma is een Italiaans schoenenmerk. Elk paar schoenen wordt geproduceerd in Italiaanse werkplaats waar ambachtslieden, kunstenaars, arbeiders en ontwerpers werken onder leiding van Gigio en Daniele Gironacci.

Moma

Von Eusersdorff

Von Eusersdorff zijn prachtige geuren zonder synthetische middelen. link voor Guy

Von Eusersdorff